Post by rielasavisuc on Mar 1, 2022 10:46:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone punkty hack ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
ta gra jest niesamowita !!! czy możesz dodać capten america shield i thor's hammer i dodać również miecz, a także dodać czarnego smoka, a gracze mogą jeździć na czarnym smoku, a także dodać rękawice bokserskie i LAZER GUN. I DODAJ NOWE PISTOLETY I MOŻE DODAJ PISTOLET TELEPORTOWY a także dodaj nowe postacie pls A TAKŻE DODAJ NOWE ŚWIATY I DODAJ SLENDER MAN ZA 100 MONET I DODAJ RÓWNIEŻ PIŁKĘ I KIEDY JEJ UŻYJEMY MOŻEMY ZMIENIAĆ SIĘ W SUPER CYJAN I DODAĆ NIEKTÓRE MOCE JAKO DOBRZE, jeśli możesz to dodać, BYŁOBY TO NAJLEPSZĄ RZECZĄ KIEDYKOLWIEK!!
trudno grać z tym wszystkim, co dodaje!
Pytanie za 1000 pónktuw dlaczego jetpaki są na starcie? Myślałem, że lat gry ale gdyam żem że ktoś go ma maem, że ja też go mam!!! I jeszcze 1 sprawa czemu nie ma Polski?! Co USA czy Polski?! Rozumiem, że pewnie zapomnieliście o niej ale w prawie każdej grze nie ma Polski!? I jeszcze 1sprawa czemu jest guźik podnieś broń kiedy nic nie da się zwiększyć!!! Po za tym możesz żyć przez całą zdradza, jak to zrobić.
To bardzo dobra gra akcji. mobilna wersja dobra i jest lepsza. 1 problem to skóra spongebob. Czuję się niekomfortowo i proszę go usunąć. Ale mam sugerowaną aktualizację: dodaj mołdawię i więcej countryballi
czekaj, to jest gorsze niż wojna memów 2 i pistolet na kurczaka, ale ta gra jest dobrą grą, ma potwora hakera z czerwonym smokiem z niebieskim smokiem z grubym potworem z lawy to najlepsza sześcienna gra numer 3, więc daję 2 gwiazdki ¥ _¥
Memy Wars usuwają reklamy teraz nie chcę reklam
Dodajcie Flagę polska i Anglia/Wielkiej Anglii
Myślę, że to najlepsza animowana strzelanka, prawie jak pubg, ale lepsza. Pls twórz animacje, takie jak squat lay i inne dzięki dla gry
głupie argh, nie kupuj zepsutego
Nienawidzę tego na wszystkie sposoby, aby wydostać mnie z gry
Podoba mi się ta gra, bo możesz strzelać do znajomych i nie tylko, i możesz wejść bez żadnych haseł
Dobra gra, ale kiedy strzelasz kulami, idź WSZĘDZIE !! Nie możesz nawet strzelać do wroga w powietrzu, a mapa, z której wylatują wilki i roboty, jest zepsuta, jeśli spróbujesz zbudować bazę, do której mogą wejść, bez względu na to, co odłożysz, nadal mogą się dostać.
Lepsza od tyj poprzednich
Ta gra jest jak 🐓Chicken gun🐓, ale WAYYYYYYYYYYYYYY więcej hakerów niż 🐓Chicken gun🐓
Gdy hce dołoczyć kliknońć serwer wywala mnie z gry
Boli mnie ręka z powodu małej wrażliwości
Memes Wars Aksyon pmfn
Jest fajnie, ale czasami otwieranie trwa zbyt długo, ale polecam pobrać tę aplikację 😊😊
Śmieci
Ok, ok, posłuchaj mnie, może być kilka recenzji, które mówią, że ciągle dostaję kopa, ale jeśli wciąż jesteś kopany, oznacza to, że wszyscy z tą grą powinni być kopnięci, nie dostanę kopa, więc jak to się dzieje, a plus to jest najlepsza gra, jakbym nie żartowała
Załóż tą grę, która jest bardzo dobra możesz grać online, co jest bardzo ważne, a także i tak możesz grać pojedynczo, a więc wiesz *****
Niemiecka flaga jest odwrócona. Proszę napraw to.
Dlaczego ta gra potrzebuje internetu? Nienawidzę tych gier, kiedy gram w tę grę, pojawiają się reklamy, gdy gram w te głupie gry. Takich gier jest wiele 👎👎👎👎😡😡😡😡
Jan C v x
Nudna gra. Zabawa tylko przez dwa dni, aż będzie nudna
Wao
gdybym mógł być Lepiej, gdyby wszystko. i trzego nie było Jona siny.
Nie oceniam pięciu gwiazdek, dopóki nie zrobicie tego, żebym mógł stworzyć własną grupę i dopóki nie zrobicie tego, żebyście mogli pokolorować swoje imię))))))))))))))))))
Epicki. Bez lagów, a to tylko... EPICCCCC (proszę dodać znajomych do gry)
Lepszą grom jest battlelans Nie Lubie tej gry
U mnie to nie działa, nie pokazuje serwerów, a mam internet
Spoko gra.Polecam👌👍👏
nienawidzę tej gry, której nie można pobrać
Memes Wars mod apk (dużo pieniędzy) 4.5.0 · Bez kategorii. Deweloper : ChaloApps. Co nowego. Nowa mapa kosmiczna, samoloty. Dodatkowe informacje. wymagania:.
Towerlands - tower defense रणनीति geii
Memes Wars Acción nkxf
Memes Wars Action xwl
Dlatego oceniłem 2, ponieważ jest haker i musisz usunąć modyfikację hakera i nazwę koloru proszę
Huj
Ta gra ma za dużo reklam DLACZEGO
Duża kupa. Wielki POOPY. HEJ! CZŁOWIEK, KTÓRY TO ZROBIŁ! JESTEŚ POOPYHEAD. NAUCZ SIĘ TEGO. Ta gra ma bardzo garbo kontroli. Bardzo dziwne. To było tak mylące, że nie było menu opcji i wiele rzeczy nie miało sensu. NIE DOSTAJE.
O Boże, kontrola jest taka zła
Mam tylko 1 problem Chcę, żeby grało ze mną 2 graczy😡😡😡😡😡
JEŚLI CHCESZ PIĘĆ GWIAZDEK, BAN XAVA ZOBACZ, PONIEWAŻ JEST NAJWIĘKSZYM HAKEREM W TEJ GRZE bez xava 567 gwiazdek, więc fajnie kontynuuj dobrą robotę
gra jest do bani i ciągle się zawiesza napraw grę
To naprawdę zabawne i podoba mi się to, że mamy nieskończoną amunicję, granaty i wszystkie przedmioty są tak tanie, że to naprawdę fajne
OMG ja robie 9 fragów w jednej grze super gra polecam
Max do brzydki na jest
Mój syn kupił monety, ale nie zasiliło to jego konta. Kupił łącznie 600 monet.
Fajna gra lubie gry tego typu ★★★