Post by rielasavisuc on Mar 1, 2022 10:43:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief 2022 version ▞▞▞
Sonic the Hedgehog™ Classic Akcijske igre zjtg
Ez a játék jó, de NAGYON rövid időn belül befejeztem, 3,95 GBP egy pár órán át tartó játékért a pénzem és az időm pazarlása. Az AM játékok általában sokkal hosszabbak, mint ez. Kérjük, ezt vegye figyelembe a további játékok fejlesztésekor.
Ismét ingyenesnek ábrázolják, de meg kell vásárolnia. Tehát valójában ez egy ingyenes demó. Nem vagyok híve a félrevezetésnek. Ha ez egy ingyenes demó, akkor csak szóljon!!
A másodikat az előtt játszottam, és be kell vallanom, hogy ez sokkal jobban tetszik. Tetszik, hogy kicsit másképp néz ki a Pied Piper. A rejtett rejtvények kihívást jelentenek.
....de a történet eddig fantasztikus. Ráadásul a grafika is remek!
Túl sok komló nekem!! Annyira, hogy lerontják a cselekményt.
szerette d játékot
Ez a legjobb nyomozós játék, ami elkápráztat a képzeletével, hogy wow
Ez ingyenes
Új vagyok ebben a játékban, és nem ad teljes képernyőt, a jobb oldal nagy része elsötétül vagy blokkolva van
Re release .. játszott korábban. Hangközvetítések és jobb grafika ezúttal. újat akarok!
Tabletet használok, és ez jól működik, nem sok sztori, nem a legjobbak közé tartozik, túl sok dollár ,
A verzió előtt törölhetem ezt a játékot.
Eddig jó a történet. Kicsit túl korai a játék ahhoz, hogy felülvizsgálatot kérjek
szeretem
Csökkentheti az árat, így többen fogják élvezni a játékot
Fábulas misteriosas Aventura rtd
Remek rejtvények és cuccok
Imádtam, ahogy az animáció a játék.
szeretem ezt a játékot
Ez a játék nagyszerű
Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief Adventure kowl
Nagyon rossz játék, mert nem ad teljes verziót
Vidám, hosszú játék. Egyenes játék extra harangok és sípok nélkül
Szeretem
Ezek olyan királyok!!!
Szeretek játszani, ha nem szeretek fizetni a játékért, csak rosszindulatúnak tűnsz, amikor az embereket próbálod élvezni a játékot
Egyáltalán nem tetszett
Ha 3 perc játékidő után szeretne áttekintést kapni, ne számítson nagyszerűre. Lehet, hogy ez egy nagy játék, de még nem tudom
Adhatott volna több időt
3.49 eladó
Nem nekem
OK játék
A játék végre eladó. Ár-érték arányban kiváló játék. 12/20
Szórakoztató kihívás, és alig várom, hogy lássam, mi következik
Azért adok 2 csillagot, mert meg kell vásárolnom a játék többi részét, éppen akkor, amikor belevágok.
Kicsit nehéz a HOG-okra, de egyébként jó játék.
Úgy tűnik, a játékok egyre rövidebbek!
Érdekelt a történet, és épp elég rejtett tárgy és minijáték volt nálam! Szerelem szerelem szerelem!
További jó játékot kérek
Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief Пригодницькі boi
Azt mondta, hogy ingyenes, akkor azt akarja, hogy 2 fizessen
Szeresd ezt a játékot
Úgy tűnik, jó játék lenne, de túl sok pénz egy ilyen rövid játékhoz
Jó játék, nem örülök, hogy nem tudtam befejezni
Szóval mi ez? Egy másik remasterelt régi játék, amit néhány éve vettem és játszottam? Mi ad? Ugyanezt csinálták a Beanstalk játékkal is régebben. Szóval kicsit szebbnek tűnik, de ugyanaz a régi történet ugyanazokkal a régi rejtvényekkel. Béna. Nem fogom újra megvenni ezt a játékot. Nagyon csalódott Artifex Mundi! Nem értem, miért tart ilyen sokáig az androidos játékok elkészítése. Annyi iPad játék létezik, miért nem láthatunk néhányat rendszeresen? Annak ellenére, hogy szeretem az androidomat, kezdek arra gondolni, hogy vennem kellene egy iPadet.
Hazudott és azt mondta, hogy ingyenes!! Ne csapd be az embereket, mert ez átverés. A játékodat az ingyenes játékokkal helyezed el, de körülbelül 5 perc után azt írja, hogy 6,99 kell a folytatáshoz!! Igazán!! Csak mondd ezt az elejétől fogva! Átverés ne csökkentse a terhelést, hacsak nincs 6,99, és 5 perc múlva valószínűleg több! Amúgy borzalmas játék!!
Térkép nem segít oda-vissza miatta. Nem Androidra
😲Ezt az EXACT játékot 2015/03-ban vettem, de a GOGII Developer készítette!!! Most az Artifex Mundi (de még mindig GOGII név szerepel a kreditekben), és azt írja, hogy NINCS VÁSÁRLÁSI JEGYZÉK!!! ÚJRA MEGTAGADOM 4,99 USD-T FIZETNI!!! Csalódott vagyok, általában mindent szeretek, amit A.M. ad ki!!! ***Most találtam egy újabb ÚJ KIADÁST egy játékhoz, ami szinte AZONOSAN néz ki ezzel a játékkal, a NÉV ÉS A JÁTÉK ELŐNÉZŐ GRAFIKÁJA KICSÉM MÓDOSÍTVA (PUPPET SHOW; DESTINY UNDONE???) 😯Úgy döntöttem, hogy megveszem. ma ismét, mivel a Big Fish felhagyott a játékok Android-eszközökre való kiadásával. Ez a játék rendben van. Csak a puszta alapokkal rendelkezik. Teleportálási térkép és bónusz fejezet. NINCS testreszabható nehézségi beállítás, NINCS rejtett vagy morfondírozó objektum a játék során, és NINCS stratégiai útmutató.
Tetszett ez a játék, örülök, hogy játszottam vele. Meglehetősen hosszú játék volt a bónuszszinttel.
Ez egy szép RÉGI játék
Nem tetszik
Összességében egy korrekt játék. Mint az interaktív térkép és az a tény, hogy a készletben lévő tételek valójában azt mondják, hogy mik. A játék kicsit rövid, de néhány óra alatt véget ért. Talán 4,99 dollárt ér, nem 6,99 dollárt.