Post by rielasavisuc on Mar 1, 2022 10:21:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Gamblers: Storm Raiders ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Gamblers: Storm Raiders IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ experiență gratuită ▞▞▞
▞▞▞ Sky Gamblers: Storm Raiders 2022 version ▞▞▞
Minunat joc imi place 4 stele
Vreau vechea supremație aeriană pentru care am plătit-o sau o rambursare a achiziției mele, asta nu este ceea ce am plătit
Joc grozav, dar provoacă multe blocări pe Nexus 5 care rulează Lollipop
Trebuie să cumpăr abilitatea de a schimba armele și oricum jocul nici măcar nu mă va lăsa să fac asta. Gameplay bun, defect rău.
Cel mai bun joc pilot de luptă online și offline vreodată
Cel mai bun joc de lupte de câini de până acum, dar trebuie să fie reinstalat. repara-l atunci ar fi perfect. O opțiune de landind este grozavă? Odată ce instalez și termin jocul, apoi revin pentru a juca din nou, trebuie să instalez din nou. Arată doar simbolul Sky Gambler? După ce instalez din nou e bine??.
Foarte distractiv de jucat și grafică grozavă. Controalele sunt ok. Aș prefera accelerația reglabilă mai degrabă cele 3 viteze. Multi-player este, de asemenea, foarte distractiv
Nu este cel mai bun. De fapt, slab. Avioanele nu au umbre. Ce fel de joc 3D nu are umbre? Nu poți spune distanța fără umbre. Sunetul este un zumzet. Dușmanii au marcaje peste avioanele lor pentru a-mi spune numele lor?! Brânzos. Timp de încărcare foarte lung. Ce nu poți înțelege despre balizele deasupra avioanelor pentru a ne spune cine sunt? Scapă de asta! Un joc grozav superior acestuia este Warplanes WW1 Sky Aces. Și este gratuit.
Acest joc este unul dintre cele mai bune pentru acest gen. Pune-l pe abur și ai sărit pe el pentru telefonul tău. Singura problemă însă este că avioanele pe care le-ați câștigat/cumpărat (cu moneda de joc, nu IAP) vor dispărea și vor spune că nu sunt deblocate. Acest lucru este destul de frustrant când alocați mult timp pentru a le obține și practic trebuie să o luați de la capăt. Vă rugăm să remediați acest lucru cât de curând pentru 5*s
Dacă am cumpărat acest joc, atunci de ce ar trebui să cumpăr din nou pentru avion și ext. Joc de prostii. Risipă de bani
Aplicația nu răspunde la plasarea degetelor mele. Pot doar să merg în stânga și în dreapta rapid și lent, nu mă pot înclina în axies.
E bine
Nu ma asteptam sa fie atat de reusita grafica si gameplay-ul, se vede ca ati lucrat mult la el. Bravo!
Când am început am observat că controalele erau proaste, vă rog să remediați, dar până acum îmi place
A lăsat jocul abandonat
Jocurile sunt în regulă, dar cineva poate muri repede în luptă. Mai mult noroc decât îndemânare, urmărire și antrenament pare mai puțin tactic sau priceput decât aripile războiului.
Adăugați mai multe jeturi
Achizițiile din aplicație sunt într-un joc cu plată
Jocul pare neoptimizat, mai ales pe portabilul Nvidia Shield, cu setările grafice resetate constant și controale foarte aspre. Jocul are potențial, dar se simte că are nevoie de mai mult timp în cuptor!
Sky Gamblers: Storm Raiders Παιχνίδια arcade mrq
Am cumpărat jocul, am petrecut ore întregi pe el, deoarece este unul dintre cele mai bune simulatoare de zbor ww2. Cu toate acestea, pe Nexus 5 culorile au dispărut și avioanele arată ciudat verde, roșu etc în loc de culoarea avionului. În cazul în care dev-ul a citit această remediere vă rugăm, deoarece asta a făcut jocul să nu mai fie distractiv...
Nu. Bluetooth este dezactivat și nimic nu este împerecheat, dar am în continuare aceeași problemă. Am dezinstalat și reinstalat, dar tot ceea ce a făcut a fost să-mi resetam progresul (dar sunt bine cu asta pentru că aveam de gând să o fac oricum pentru distracție și mi-a restabilit achizițiile). Alte sugestii? Nu mă pot gândi la nimic care ar fi cauzat-o. De asemenea, acest lucru este pe mobil, nu pe computer.
în achizițiile de aplicații după plata aplicației!
Vă rugăm să restituiți banii, pentru că nu se va descărca. Incercat de 4 ori.
Îmi place acest joc, cel mai bun simulator de zbor al celui de-al doilea război mondial pe Android! Are nevoie de mai multe bombardiere și de mai multe avioane care nu au nevoie de bani. În cea mai mare parte, are nevoie de mai multe bombardiere, cum ar fi fortăreața zburătoare, adăugiri de genul ăsta și turnulele cu echipaj computerizat în avioanele cu ele ar fi minunate. De asemenea, ar trebui să adăugați diferite carlinge.
Este întârziat și nu este optimizat. Aș dori să văd și monede sau ceva. Nu plătesc pentru a debloca cu numerar real.lol
Joc distractiv, dar sunetul meu este ciudat și Skippy și laggy
Îmi amintesc că am jucat asta cu ceva timp în urmă, a fost Brill, totuși nu acum, controalele de la primul nivel au fost grozave, a doua misiune controalele au luat-o razna, acest joc are probleme, gfx sunt geniali, dar totul este despre joc și asta nu are totul. ,L-am instalat din nou azi pentru a-l încerca din nou, dar acesta este acum unul dintre cele mai proaste jocuri cu avion pe care le-am jucat, celelalte avioane rulează inele în jurul tău, sunt sute de ele și avionul tău este inferior, a jucat să bombardeze flota și pearl harbour, ambele ridicole, dezinstalate din nou
VREAU O RAMBURSARE !Următorul joc pe care îl faceți, faceți-l mai ușor, astfel încât oamenii să se poată bucura de el și adăugați avioane mai bune
Pot acorda 5 stele pentru acest joc , daca pe lista avioanelor sunt niste bombardiere mari precum b24 b17 . Ceva de genul buncărelor sau misiunilor de raid
Joc foarte frumos, ar fi grozav dacă există suport pentru controler. 5 stele există suport pentru controler!
Sky Gamblers: Storm Raiders Arkadne igre qla
Cred că misiunile din campanie sunt incomplete
Crafting and Building Macera Oyunları ekt
Sky Gamblers: Storm Raiders Arcade wgn
L-am cumpărat, merge la 581 mb, apoi se oprește și ai încercat să-l descarc de 5 ori
Nu se încarcă
Rise of glory a fost mai bine, mi-a plăcut să folosesc telefonul în sine pentru a controla avionul
Sky Gamblers: Storm Raiders આર્કેડ tplq
Are ceea ce eu
Un joc extraordinar. Gameplay excepțional...
Nu am putut urca sau cobori nici măcar după ce l-am actualizat
Am întâmpinat probleme cu jocul, așa că le-am trimis e-mail pentru asistență. A trecut aproape o luna si inca nu am primit raspuns. Nu s-a făcut nicio încercare de a-mi rezolva problema. Jocul în sine este grozav. Ar fi bine să primiți asistență pentru clienți de încredere, mai ales când ați plătit pentru aplicație.
Nu se poate face ca sunetul să pară corect. Jocul pare frumos, dar nu se poate juca fără sunetul corect.