Post by rielasavisuc on Mar 1, 2022 10:18:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evony: The King\u0027s Return ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evony: The King\u0027s Return IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају токене ▞▞▞
▞▞▞ Evony: The King\u0027s Return 2022 version ▞▞▞
Одлична игра, ако вам не смета мало посвећености и комуникације! Плаћање за победу није најбоље, али је и даље забавно учити и градити.
Потребно је неко време да се разуме вишеструка игра, али уђите у прави савез са добрим играчима који су вољни да вас науче,, напредоваћете, али неким савезима није важно пазите коме ћете се придружити Предлажем да се придружите серверу 526 ако тек почињете први пут ....
Одлицна игра!!
Забавно искуство сарадње. Нажалост, има превише екрана за хватање новца. Веома је тешко играти ову игру без трошења новца. Јасно је да је та потрошња велика предност. Постаје играње/плати за напредовање или велико стрпљење и истраживање како би се избегли насилници; склапају савезе и сате и сате и дане из својих живота.
То је забавна игра, али они који троше новац постављају правила и држе мале момке доле, а ми морамо да наставимо да градимо и не можемо да их сустигнемо због чињенице да не можемо да приуштимо балоне. Мора постојати боља заштита.
Игра је прилично забавна, али користите различите снимке игре за своје огласе уместо загонетки, али у целини игра је добра
Много забавно али неправедно, чини се да играчи са 50 милиона снаге само нападају играче са испод 2 милиона снаге. Претпостављам да им је то забавно, али можда ограничење у игри да буду само але да нападну играче унутар 25% више или ниже да би било поштено
🤦♂🤦♂🤦♂🤦♂
Само желим да играм слагалице са рекламама. Мрзим туторијале „сада направи ово“. Ако ћу да играм овакву игру, то би могла бити и ова. Велики напор. Каубојке које познајем имају веће бутине, само кажем.
Волите игру. Никада нисам био толико зависан. Нарочито након што сам се придружио савезу и ћаскао са људима широм света. Али кварови су срање!
Играм само неколико недеља. Није ми стало да се борим са другим играчима и има много ствари у игри које не разумем, као што је прављење опреме и остало. Свиђа ми се што има много посла, награда које треба зарадити и нивоа које треба постићи. Али волео бих да има више загонетки и да су изазовније. Прво сам га преузео мислећи да су то само загонетке и био сам изненађен када сам видео колико је то више укључено.
Морам да преузмем пакет ресурса сваки пут када отворим ову игру? Не, то је много више муке него што тражим. Како глупо.
Више од 2 године играња игре и моје интересовање је још више порасло. Држите се тога да отворите више игре, веома је забавно и одличан начин да упознате људе широм света!!!
У реду
Одлично
Игра нема аватаре који представљају Африканце. Имају аватаре за Европу, Азију, Аису, Арабију, итд. Када сам ово довео до тада, они су добили одговор на плочицама за бројлере. Они морају да поправе овај недостатак пресуда. Африканци су такође део света без обзира на то шта нам европска историја каже. Мислим на аватаре који су приказани поред имена монарха. Имате све етничке групе, али нико афричког порекла.
Има грешке, али има активан наменски тим за решавање проблема и игра је заснована на интернету која постоји више од 4 године
Ову игру играм нешто више од месец дана. Постоји много аспеката ове игре, од стратегије, до рата, до игара са стране на пин пулл, до изградње и стварања вашег чувара и подградова. Постоји много начина и места за проналажење драгуља, хране итд. Одлична игра.
Па, осим ако не планирате да платите да бисте играли, вероватно се нећете забавити играјући ову игру. Заглавићете се на серверу где играчи имају 170 милиона снаге, а ви можда имате само пет или шест милиона снаге и они ће доћи и убити вас много. 20 пута заредом заправо. а та особа је краљ сервера. Управо сам схватио да није баш поштено осим ако не планирате да потрошите много новца. ако би могли још мало да изједначе терен било би боље.
Забавна игра, прилично сложена. Не морате да трошите $, али они који заиста имају предност.
Evony: The King's Return સ્ટ્રેટેજી nfa
Елементи игре, осим слагалице, заостају са спорим анимацијама и корисничким интерфејсом који не реагује. Оглашавање није било потпуно лажно, тако да не дајем 1 звездицу. Али има превише непотребних ствари. Било би боље са свим тим изостављеним и само слагалицом.
Ова игра је игра за добијање игре. Има сталне додатке за куповину вашег пута у игри. Нисам толико узбуђен због тога. Играо сам као играч који не купује, то је тешко, али пријатно.Тражио сам слагалицу, али то је више игра тамнице и змајева. Али пријатно, на крају вам одузима време по неколико сати.
Какав неодговоран одговор програмера! 1ст. Какав балон! Нисам дуго играо да би добио све. 2нд. Какав ће јак савез прихватити новајлија! каква шала! Играч се клони ове ИГРЕ! ЖАЉАћете што сте играли и потрошили $$! Буди опрезан! Клони се те игре! заиста страшна игра. нема никакву заштиту за почетнике који играју недељу или две од крађе ресурса који су нагомилани правим новцем!!! ово је срамотна игра која подстиче крађу $$ од играча!!
Волео би да је то бољи начин да се потраже детаљи механике игре, али и даље свеукупно забавна игра за играње и откривање.
Evony: The King's Return ยุทธศาสตร์ iov
Добра 🥳
Кашњење и грешке у игри су стални проблем. Програмери криве везу уређаја чак и када су мобилне услуге и интернет услуге на врхунцу.
Evony - Возвращение Короля Стратегии ijan
Овисност....Укључује.... Нажалост, морам да изменим своју рецензију. После пар месеци... цео ваш сервер је приморан да се бори са другим сервером у пвп битци сваких 14 дана. Траје 3 дана. За то време...осим ако не уживате у батинању, морате да се покренете и зауставите сакупљање ресурса на 3 дана. Поприлично је срање у том тренутку...жалим што сам уложио у ову игру. Збогом... Готов сам.
Одлична забава
Преко Гугл-а ажурирана игра игрица онда се одједном није преузела као генерали само има знак питања и покушао је да купи пакет и не дозвољава ми.Гоогле плаи има проблема са Евони-јем и нисам једини
Игра је фантастична као и већина играча 5 , служба за кориснике је ок 3. На серверу 421 постоји 5 сајбер насилника (-10) који су страшни и вероватно крше законе САД о сајбер насилницима. Неко заправо каже људима да их треба убити у стварном животу, назива људе "н" речју, итд. Неко је увређен речју "шунка", али он и пријатељи називају људе наркоманима, итд. и непрестано малтретирају људе док не постану балистички и онда одустану након што је потрошио много новца. Играјте неко време пре $ да бисте то избегли.
Игра је права плата за играње. Ако имате наду да ћете се такмичити против других, мораћете да инвестирате у свој рачун. Оригинални плејер Ебони. Свиђа ми се мобилна опција.
Мени је ок. Само фали Српски језик да бих капирао игру .И дешава ми се често да багује у последњих месец дана.
Вероатно, в прошлих раз вас удовлетворила оцену 3. У етот раз, оценка 1. После ажурированьа и оптимизации, ситуациа та же- глуки и вибивает из игри, после чего тешко попасть на поле боа и вијти из замка вообсе в каждих 10 раз.. .Как следствие- губим армиу, сегодна на Гаугамеле заглучило и потери војски и проигриш.
Већ неко време играм ову игру. Најновија верзија игре има најлепше грађевинске површине и неки од генерала су ажурирани да изгледају лепше, али треперење и замрзнут екран су невероватно неподношљиви да не знам да ли бих више препоручио ову игру.
Катастрофа. Ужас, досадно и мбого лоше
Потребан је небески чин да натера ЦС да слуша када играч са великим трошењем изазове проблеме, то је стратешка игра у реалном времену која има неколико јефтиних загонетки у које вас могу намамити и постоје озбиљни проблеми са начином на који новац дебалансира игру. Али игра је генерално пријатна, цртање генерала из историје и њихових познатих битака је леп додир, уметничка дела су лепа, а дошло је и до побољшања у ЦС одговору. Коначно сам спреман да побољшам своју оцену звездица за Евони.Дао бих 5 звездица јер ми се свидела игра, али било је толико проблема у последње време! Прво је игра узела преко 100К у сеиге 2 серверским ратовима пре и још увек их није вратила. Корисничка подршка тек треба да одговори за више од месец дана. Затим стално искључивање. Сада је потрошио 20 долара за паковање, користећи дупли купон и буквално нисам добио предмете у пакету нити га је удвостручио као што је требало. Озбиљно размишљам да напустим игру!
Евони је банда похлепних олоша. Почетак игре изгледа забавно, али немојте се заваравати - они вас маме. У каснијим фазама откривате да немате апсолутно никакве шансе против људи који троше хиљаде долара на ову игру. Чак и умерена потрошња од 185 долара за викенд 5 пакет не гарантује да ћете добити оно што се рекламира. Уместо тога, можете добити бесплатну генералку коју сви у игри имају. Срећно!
Evony: The King's Return حکمت عملی fzf
До сада је било... искуство. Мало новца. Најновије ажурирање се неће инсталирати на мој телефон због недовољног меморијског простора... и управо сам проверио колико ми је простора остало и то је 17,2 ГБ. Шта си дођавола ставио у ажурирање да захтева толико меморијског простора. Врх
Лично волим игру, али постоји крива учења и буџетска баријера, ако не желите да је потрошите, проћи ће годину дана пре него што ваш налог ишта вреди
До сад нисам играо бољу игрицу на телефону скоро да је заразна као нека дрога једном речју "СТРАВА"
👎1
То је лепа игра за изградњу рата. Али желим слагалицу која се увек рекламира. Деинсталирано
Суперрр
Заиста забавна игра. Одлично за провођење времена, али вишеслојна стратегија за напредне играче. Не морате да плаћате да бисте играли
Веома пријатно искуство за мобилну игру. Осим тога, заправо има мини-игру која је представљена у огласима за добијање бонус награда.
Игра је ок, али није баш за почетнике. ако се не придружите савезу, ваш раст је спор. Ово је ратна игра, будите спремни да често губите све док не порастете, научите стратегију и стекнете ресурсе да се заштитите. Након што достигнете средњи и виши ниво, немогуће је више расти без куповине ресурса, тако да ако не желите да трошите прави новац и огромну количину времена, немојте добити ову игру. Овоме дајем 3 звездице јер је пуна насилних играча и менаџера игара. Није брига!
Мислим да је ова игра забавна и ствара зависност. Кутија са сугестијама за играче да побољшају игру би била добра. Али иначе веома занимљив и брз.
Интересантна игрица
Asian Cooking Games: Star Chef Arkade djr